January 9, 2014

Elken IG6 Colostrum Cookies

IG6 Colostrum Cookies bring out the very best in your snack. Crispy and crunchy texture, taste to everything you touch. No preservatives or colouring added, IG6 Colostrum Cookies is ideal for snacks and tea breaks. A perfect combination with Elite Cafe, Elite Milk Tea and Elite Cereal Mix.

January 8, 2014

OX Toothpaste



With natural ingredients to clean teeth and promote oral health.


* Contains Tea Tree Oil, an antiseptic that helps clean and heal small gum wounds, bleeding gums and mouth ulcers
* Contains Xylitol to prevent tooth decay and help repair minor tooth decay
* Free from sugar, fluoride, Sodium Lauryl Sulphate (SLS) and Diethylene Glycol (DEG)

So far... lepas dah guna toothpaste ni.. memang best. 
Healthy gums.. Alhamdulilah

January 2, 2014

Spirulina Cookies

Super duper delicious healthy cookies...
Dah ngap sekali, pasti nak lagi.

Spirulina Cookies with organic Elken Spirulina is simply irresistible with its buttery aroma, crunchy texture and distinctive taste.
*Suitable for vegetarians*

Cara Minum El Marino Blanc

Intake :
Campurkan 1 sachet EMB dengan 75ml air ( 1/3 gelas air )
atau;
Campurkan 2 sachet EMB dengan 2/3 gelas air

Untuk kesan yang lebih maksimum, minum pada :
Pagi, sebelum sarapan atau ketika perut kosong
dan;
Malam sebelum tidur

*Jangan lupa untuk minum air yang banyak sepanjang hari*

Yang best nye, EMB bukan sahaja untuk wanita... tetapi juga berkesan untuk kaum ADAM!!
*tetapi tidak disarankan pada PREGNANT ladies yea...*

Interested... kindly sms or whatsapp me @ 012-612 8708
#ElMarinoBlanc




January 1, 2014

Nothing much to say...
Have a wonderful year ahead...

November 20, 2013

Shaklee ESP

Anda sibuk? 
Takde masa nak buat rawatan muka, nak g spa, or nak g gym? 

Minuman kesihatan ni utk anda!! 
Kekal sihat dan cantik walaupun anda sibuk.. 
Bancuh saja dan dapatkan kebaikan nya sekaligus....

Kindly sms or whatsapp me @ 0126128708 for best price!

March 30, 2013

Freshly Baked Roti

Lama sungguh tak update kat blog nie... nak cerita apa pon tak tahu... nak mula dari mana pon tak tahu jugak...

Ok lerrrr... kita menjamu mata dulu dengan roti yang baru masak nie...
sungguh sedap... sungguh gebu...