July 2, 2012

Pengumuman...

ada menawarkan produk untuk Lebaran yang akan datang. 

Steamed Fruitcake dan juga Chocolate Chip Cookies. Kek dan cookies yang dijamin halal dan tanpa was-was serta berkualiti tinggi. Dihasilkan dengan ingredients yang berkualiti tinggi...

Yang paling penting, semua telur dibasuh bersih dan menggunakan butter yang berkualiti.

Untuk keterangan lanjut atau nak buat pesanan, sila email ke daybabdelectable@gmail.com

Alpha Lipid SDII

All this while, weight problem has always been an issue to me. Am overweight and so on. The time yang rasa ok dan tak bersalah adalah waktu DayBab pregnant kan Arfan... 

I've tried so many diets.. methods and products. Tak jalan sangat pon. Also, sebab DayBab nie pon suka makan... hehehehehehe.

Last week, my cousin let me try Alpha Lipid SDII... 
Excited, and DayBab sedang mencuba nye.


Nie adalah food supplement and not food replacement. So, kita boleh makan.. tapi, harus jaga lerr apa yang kita makan.

Kalau baca testimony yang ada, waduuuhhhh... ada yang dapat mengurangkan 5kg dalam masa 1 minggu... betul kah??? Kena cuba, baru tahu...

By the end of this week, DayBab akan reveal brapa kilo yang DayBab dah dapat kurangkan... so, kalau ada yang berminat dan mahu tahu lebih lanjut pasal produk nie.. boleh pm DayBab atau email ke daybabdelectable@gmail.com

ALPHA LIPID SD2 dapat mengembalikan bentuk dan ketegangan pada tubuh anda...melembapkan kulit anda serta mengembalikan kelembutannya...menyongsang pengecutan akibat penuaan...mengimbangi kesan akibat berat badan yg YOYO, & dapat mengekalkan bentuk badan anda..Anda akan kelihatan jauh lebih MUDA & JELITA dengan Alpha lipid Slim Diet 2!!! Cuba lah sekarang...

Salam...

Salam...
Dah lama sungguh DayBab tak update blog nie. Asyik dok update blog makan aje, sampai terlupa dan tak cukup masa nak update blog nie pulak. Bukan apa, kekadang tu.. tak tahu nak tulis apa atau pon dah terlalu penat.

Insya-Allah, DayBab akan berusaha untuk update selalu.

By the way, dari DayBab's last post... konon-konon nak berusaha tuk wean off Arfan dari breastfeeding... adakah DayBab dah berjaya??

NOPE!!!

Kini, Arfan dah 2 tahun 4 bulan dan dia masih lagi menyusu badan. Tak de pon gaya-gaya nye dia nak berhenti. Mungkin juga kerana supply sentiasa ada kat rumah.. jadi, as per demand.. dia nak, dia akan dapat.

I tried to control... kekadang tertewas jua bila dia dah merengek-rengek... AArrrgggghhhhh!!!

Rasa nye, we go with the flow lerr kan....

Kat bawah nie, Cik Abang kita bergaya dengan outfit Junior MasterChef. Excited dia... suka boleh sibuk-sibuk kat dapur...

Next entry, DayBab akan cerita pasal Cik Abang kita nie yang dulu pernah ditahap obesiti, and sekarang dah slim and hencem ~ ibu sendiri kan... mesti lerr puji anak dia lebih-lebih... jangan marah...